Kineto Help, aliatul sănătății voastre

Despre noi

Cine suntem noi?

Noi, echipa de specialiști Kineto Help, suntem susțînători ai sănătății voastre și ai echilibrului între funcțiile fizice și psihice ale organismului. În acest sens, ne-am propus să va oferim tot ce este mai bun în materie de servicii medicale, să va ascultăm și să fim atenți la exigențele voastre, pentru că în final să reușim să stabilim un raport de încredere și de respect reciproc.

Prin serviciile de kinetoterapie, de masaj terapeutic, de relaxare, de gimnastică medicală și de întreținere, încercăm să concretizăm mai mult decât un simplu schimb comercial de prestări servicii. Sensibili și atenți la problemele pe care le aveți, va vom ajută să va simțiți în largul vostru, atât în compania medicilor terapeuți, cât și în cea a instrumentelor ori a aparatelor medicale.

Cine sunt pacienții noștri?

Priceperea noastră nu cunoaște limite, la fel nici grupele de vârstă ale pacienților noștri care variază de la cei care abia au deschis ochii în această lume și până la cei pentru care viață este încă un miracol. Fie că este vorba despre nou-născuți sau străbunici, despre sportivi sau manageri de companii, tot ce au în comun micii sau mai marii noștri ”vizitatori” este dorința de a-și recăpăta condiția fizică, mobilitatea articulară și musculară, armonia între energiile mai mult sau mai puțîn nevăzute ale corpului, aflate într-un echilibru precar.

Sediul nostru rămâne accesibil tuturor, atât în ce privește prețul, cât și că disponibilitate orară, iar ușa noastră, mereu deschisă pacienților cu ”vechime” deja în câmpul practicilor de reabilitare motorie, precum și celor în căutarea unei oaze destinate îngrijirii interioare și exterioare a corpului.

Care sunt secretele noastre?

O dată ce ne veți trece pragul, atenți fiind la nevoile pe care le aveți, va vom ajută pas cu pas să ne descoperiți ”secretele”. După un dialog atent cu fiecare dintre voi, potențiali pacienți sau numai vizitatori, primul nostru gând este să construim un program kinetoterapeutic personalizat, cu scopul de a va ”ușura” de neplăcerile fizice și psihice, de tensiune și de stres.

Ce facem pentru asta? Folosindu-ne de cele mai inovative practici de recuperare medicală, neinvazivă, de aparatură medicală de ultima generație și apelând la cunoștințele în permanentă actualizate, vom contribui în mod vizibil și eficient la ameliorarea simptomatologiei dureroase, la tratarea patologiilor de care suferiți, precum și la prevenirea altora. Încă de la prima ședința de terapie, veți constată o îmbunătățire a cadrului clinic al afecțiunii de care suferiți.

Care sunt serviciile de care puteți beneficia?

Având în vedere că specializarea noastră este kinetoterapia și țînând cont de vastitatea acestei ramuri a medicinii tradiționale, cunoscută încă din antichitate, încercăm să acoperim o cât mai largă sfera de servicii: de la practicile de recuperare psihomotorii, până la tehnicile de masoterapie pentru relaxare și la ședințele de gimnastică medicală sau pentru întreținere. Pentru informații detaliate despre fiecare program terapeutic in parte, va invităm să vizitați pagină dedicată special serviciilor.

Unde ne puteți găsi?

Este timpul să ne cunoaștem mai bine. Dacă alegeți varianta online, am creat anume pentru voi acest website, unde fără limite orare sau de spațiu, ne puteți “răsfoi” în voie și descoperi fiecare dintre serviciile pe care suntem dispuși să vi le oferim. Lăsând deoparte mediul online, ne mai puteți găsi live, în București, sectorul 4, pe stradă Păduroiu, la parterul casei de la numărul 5. Dacă veniți cu metroul, suntem la o aruncătură de bat de stația Constantin Brâncoveanu.

Pentru orice nelămurire sau informație suplimentară, puteți apela cu încredere la numerele de telefon sau la adresa de mail de pe pagină de contact. Și pentru că dorim să pornim cu dreptul în această colaborare medic-pacient, vom încerca să va răspundem cât mai punctuali.

Dotare sală

Sala este dotată cu echipamente profesionale.

  • multifuncțional , pentru un antrenament diversificat, prezintă bară ondulată și curea de mâna/picior pentru exerciții prin cabluri de extindere și scripeți. În cazul exercițiilor, se acoperă majoritatea grupelor musculare. Se folosește pentru tonifierea musculaturii;
  • bicicletă ergometrică cu scaun orizontal și spătar ajustabil, foarte comodă mai ales pentru persoanele care suferă de afecțiuni ale coloanei vertebrale, dar și pentru recuperarea unui traumatism în zona membrelor inferioare;
  • bancă abdomene, permite tonifierea musculaturii abdominale;
  • bandă de alergat, cu programe variate de antrenament și posibilitatea ajustării înclinației și vitezei;
  • stepper, indicat pentru stimularea sistemului cardiovascular, dotată cu mâner ergonomic care permite schimbarea în siguranță a poziției corpului în timpul exercițiului;
  • spaliere, indicate pentru întinderea musculaturii prin menținere, tonifiere;
  • saltele groase, care înlesnesc executarea comodă a tuturor exercițiilor
  • accesorii, care includ gantere de diferite greutăți pentru mâini și picioare, benzi elastice, mingi cauciuc de diferite circumferințe, disc terapeutic pentru echilibru, bastoane lemn pentru corectarea poziției coloanei etc.
  • aparat de terapie combinată: electroterapie și ultrasunete BTL-4820S Combi Topline, aparat de terapie combinată, două canale electroterapie, un canal ultrasunete. Touch screen color 4.3″, baza de date încorporată pentru pacienți, ghid de utilizare și enciclopedie on-line. Curent galvanic, diadinamici, Trabert, faradic, neofaradic, stimulare rusească, impulsuri de stimulare, impulsuri rectangulare, TENS simetric, asimetric, alternant, interferență de 2 poli, interferență de 4 poli, impulsuri triunghiulare, impulsuri exponențiale, impulsuri exponențiale cu creștere, impulsuri combinate, 50 de secvențe programabile. Terapie cu ultrasunete în mod continuu sau pulsat, programe prestabilite.