Politica de confidențialitate

Datele dumneavoastră personale colectate prin intermediului website-ului https://www.kineto-help.ro sunt prelucreate de către și în numele companiei KINETO HELP SRL, înregistrată la registrul comerțului cu numărul J40/4076/2012 și având codul unic de înregistrare fiscală 30051553.

Dacă veți completa un formular pus la dispoziție pe acest website cu datele dumneavoastră personale, trebuie să rețineți faptul că aveți dreptul în orice moment să ne solicitați rectificarea sau ștergerea acestora și să vă retrageți consimțământul de prelucreare. De asemenea, pentru orice suspiciune cu privire la folosirea ilicită a datelor dumneavoastră, aveți dreptul de a depune o plângere la Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal (www.dataprotection.ro).

Pentru exercitarea drepturilor dumneavoastre legale în legătură cu utilizarea acestui website vă rugăm să ne trimiteți un mail la adresa de contact: office@kineto-help.ro.

Toate condițiile de prelucrea ale datelor personale colectate prin intermediul acestui site sunt specificate în paragrafele următoare:

Identitatea operatorului de date:

KINETO HELP SRL, cu adresa Str. Păduroiu nr. 5, parter, Sector 4, București, înregistrată la registrul comerțului cu numărul J40/4076/2012 și având codul unic de înregistrare fiscală 30051553.

Scopul prelucrării:

Gestionarea solicitărilor dumneavoastră de programare la consultației și serviciile medicale afișate pe acest site.

Temeiul juridic:

Prelucrarea datelor furnizate de dumneavoastră se desfășoară sub temeiul juridic reglementat de Regulamentul General pentru Protectia Datelor (GDPR) la Art. 6, lit. b – executarea unui contract sau demersuri în vederea incheierii unui contract.

Datele prelucrate:

Datele pe care le prelucrăm le solicităm prin intermediul formularelor noastre precum și datele colectate automat de acest website, pe care le puteți găsi enumerate detaliat în pagina Politica de Cookies.

Perioada prelucrării datelor:

Prelucram datele dumneavoastră timp de un an de la momentul colectării lor.

Modul de prelucrare:

Datele furnizate de dumneavoastră sunt accesate de operatorii noștri și înregistrate în sistem pentru a vă putea contacta telefonic în legătură cu solicitarea pe care o depuneți.

Confidențialitate

Nu vom utiliza datele dumneavoastră personale cu nicun alt scop cu excepția celui menționat în această politică de confidențialitate.

Drepturile dumneavoastră:

Pe parcursul perioadei în care prelucrăm datele furnizate de dumneavoastră aveți dreptul de a ne solicita modificarea sau ștergerea acestora fără a ne da niciun fel de explicații în legătură cu dorința dumneavoastră. Tot ce trebuie să faceți este să ne trimiteți un email la adresa: office@kineto-help.ro și vom face tot posibilul pentru a soluționa cererea dumneavoastră în cel mai scurt timp posibil.

Copyright 2020 KINETO HELP SRL

Varianta actualizată – marite 2020, KINETO HELP SRL