Acupunctură la Kineto Help

Dr. Vasilescu Ioana Olga
Medic Medicină Generală
Competență Acupunctură

Pentru programări la acupunctură în cadrul cabinetului Kineto Help, Telefon 0726679586 dr. Ioana Vasilescu

De-a lungul anilor a acumulat experiență în acupunctură prin practică profesională sub îndrumarea dnei dr. Alice Popescu în cadrul Institutului Național pentru Medicină Complementară și Alternativă “Profesor Dr. Florin Bratila” și apoi sub îndrumarea dlui dr. Dacian Hulber în cadrul clinicii Sanamed.Instructor de Qigong și Wushu sub îndrumarea Maestrului Cezar Culda în cadrul Federației Române de Arte Marțiale, îmbinând armonios acupunctura cu qigong-ul și artele marțiale ( taijiquan și alte stiluri) pentru a se transforma interior, pentru starea de sănătate și pentru cei din jur.

În mod tradițional acupunctorul trebuie să parcurgă un proces de transformare interioară. Devenind el însuși cât mai echilibrat îl poate ajuta cât mai eficient pe pacient.

Acupunctura este o artă medicală ce își are originile în China. După unele surse vechimea acupuncturii este de câteva mii de ani.

Acupunctura aparține medicinii tradiționale chineze ce privește omul ca un întreg. Conform gândirii chineze omul are trei comori: spiritul, energia și corpul fizic. Când acestea sunt în echilibru ființa umană este sănătoasă.

Există mai multe scrieri clasice pe care se bazează acupunctura și medicina tradițională chineză, numite tratate, Cartea Transformărilor și Tratatul de Medicină Internă al Împăratului Galben fiind fundamentale.

Se obțin rezultate bune în tratarea prin acupunctură a afecțiunilor aparatului respirator (astm,bronșite, dispnee de diverse cauze), circulator ( hipertensiune arterială, hipotensiune arterială, varice, hemoroizi), digestive (gastrită,ulcer, hepatită cronică, colecistită, litiază biliară), urinar (cistita, calculi renali), reproducător ( infertilitate), în boli musculo-osteo-articulare (afecțiuni ale coloanei vertebrale, mialgii, osteoporoză, osteofite, artroze, artrite), neurologice (nevralgii), endocrino-metabolice (diabet, obezitate) și în multe alte dezechilibre fizice și psihice.

Tratamentul prin acupunctură poate fi asociat cu succes cu masajul terapeutic, kinetoterapia, reflexoterapia, nutriția, psihoterapia (Gestalt terapia), cu qigong-ul și artele marțiale , cu homeopatia, terapia florală Bach și cu alte forme de terapie.

Ședința de acupunctură durează între 40-50 min și sunt utilizate ace de unică folosință, subțiri,foarte puțîn dureroase;

Ședința de acupunctură este individuală, ceea ce asigura confidențialitate și confort; există posibilitatea pentru cupluri/prieteni să poată beneficia în paralel de acupunctură în cabinete alăturate sub supravegherea aceluiași medic.

La 10 ședințe de acupunctură efectuate, oferim 2 ședințe în plus gratuite.

Deținătorii de 7Card, beneficiază de o reducere de 25 % la fiecare ședință.

Dorești o programare?

Echipa Kineto Help îți stă la dispoziție pentru orice problemă pe care o ai. Nu ezita să ne contactezi pentru o programare la unul din serviciile oferite de noi!