Termeni și Condiții

În primul rând, vă mulțumim pentru vizită! Această pagină conține Termenii și Condițiile website-ului nostru: https://www.kineto-help.ro. Vă rugăm să-i citiți cu atenție și dacă există lucruri pe care nu le înțelegeți să ne contactați deoarece folosirea acestui site înseamnă acordul dumneavoastră legat de informațiile acestei pagini.

Website-ul https://www.kineto-help.ro este proprietatea companiei KINETO HELP SRL și are toate drepturile rezervate. Denumirea website-ului, logo-ul acestuia, cât și toate celelalte elemente de identitate vizuală folosite pe acest website sunt proprietatea exclusivă a companiei KINETO HELP SRL, înregistrată la registrul comerțului cu numărul J40/4076/2012 și având codul unic de înregistrare fiscală 30051553. Folosirea acestui website nu vă dă dreptul să utilizați în scopuri comerciale elementele de identificare ale acestei companii. Este strict interzisă folosirea defectuoasă a mărcilor prezentate pe acest website, iar în cazul încălcării acestei condiții, KINETO HELP SRL își va exercita drepturile legale pentru a-și apăra proprietatea intelectuală.

Drepturi de proprietate intelectuală

Drepturile de autor și orice alte drepturi legate de conținutul acestui site, inclusiv testele, imaginile și alte elemente pe care le conține, sunt proprietatea exclusivă a companiei KINETO HELP SRL sau sunt incluse în urma obținerii permisiunii proprietarului de drept.

Reproducerea integrală sau a unei părți a acestui website în scopuri comerciale este strict interzisă. Puteți folosi materialele de pe acest website în scopuri personale, pentru ceea ce au fost create, dar cu condiția să păstrați semnele de marcă înregistrată menționate mai sus în cazul descărcării pe un hard disk sau imprimării.

Politica de confidențialitate a website-ului

Toate informațiile cu caracter personal transmise către website-ul nostru se supun prevederilor în vigoare ale politicii de confidențialitate și protecție a datelor cu caracter personal. Aceste politici le puteți găsi și pe website-ul nostru în paginile: Politica de cookies și Politica de confidențialitate.

Acuratețea, completitudinea și actualitatea informației

KINETO HELP SRL depune eforturi pentru a asigura integritatea informațiilor de pe acest site din toate punctele de vedere. Cu toate acestea, nu ne asumăm responsabilitatea dacă informațiile puse la dispoziție nu sunt exacte sau complete și din acest motiv orice raportare se face pe riscul exclusiv al utilizatorului.

Nicio informație medicală prezentată pe acest site nu poate înlocui sub nicio circumstanță recomandarea medicului curant. Încurajăm și recomandă consultațiile de specialitate înainte de începerea oricărui tratament pe cont propriu.

Legături cu alte website-uri

Acest site conține legături care trimit în afara paginilor deținute de KINETO HELP SRL pentru a completa sau a susține informațiile prezentate în articolele noastre, nelimitându-ne la ele. Link-urile pe care le punem la dispoziție vi le oferim cu bună credință pentru a îmbunătăți experiența dumneavoastră de utilizare. În același timp, KINETO HELP SRL nu poate fi considerat responsabil pentru nicio modificare apărute pe website-urile către care face legătura și nici pentru informațiile prezentate de acestea.

Garanții

https://www.kineto-help.ro vă este pus la dispoziție pentru informarea dumneavoastră, dar nu vă oferă nicio garanție explicită, implicită, statutorie sau de orice alt fel a rezultatelor tratamentelor prezentate. Efectele exercițiilor de gimnastică, fizioterapie, kinetoterapie și alte tratamente sunt diferite de la persoană la persoană și așa cum am menționat mai sus, consultarea medicului curant înainte de a pune în practică orice tip de tratament este o condiție vitală. Ceea ce vă garantăm este faptul că vă oferim un acces securizat și pe cât posibil, neîntrerupt la acest website, fără erori sau virusuri.

Ne rezervăm dreptul exclusiv de a modifica, adăuga sau șterge informații de pe acest site fără nicio notificare prealabilă, în orice moment considerăm necesar.

Responsabilitate legală

Suntem scutiți de orice responsabilitate legală sau de orice alt fel pentru daune, costuri sau pierderi cauzate de utilizarea necorespunzătoare a acestui website, sau provocate de accesarea website-urilor către care facem trimitere. Nu ne asumăm responsabilitatea de a menține a materialelor și serviciilor disponibile pe acest website și nici pe ale website-urilor către care facem trimitere. Orice materiale postate pe website-ul https://www.kineto-help.ro pot fi supuse modificărilor fără preaviz dacă KINETO HELP SRL consideră că este cazul.

Descărcarea oricăruia din materialele postate aici se va face pe propria dumneavoastră răspundere și nu ne asumăm responsabilitatea în cazul defectării computerului sau terminalului folosit.

Activități interzise

Este strict interzisă utilizarea oricăruia din materialele prezente aici într-un mod denigrant pentru compania KINETO HELP SRL. Câteva din actele ilicite pe care utilizatorii nu au voie să le întreprindă, fără a ne rezuma însă doar la acestea, sunt următoarele:

  • Orice acțiune care ar putea reprezenta o încălcare a drepturilor de confidențialitate;
  • Utilizarea website-ului https://www.kineto-help.ro pentru a defăima, calomnia, sau ataca buna reputație a companiei KINETO HELP SRL sau a persoanelor care au legătură cu aceasta;
  • Afișarea sau trimiterea către acest website a materialelor cu caracter obscen, rasist, defăimător, pornografic, amenințător sau ilicit prin intermediul căilor de acces puse la dispoziție de administratori sau încălcând sistemele de securitate ale KINETO HELP SRL sau ale terților;

Jurisdicție și lege aplicabilă

Serviciile noastre precum și toate materialele pe care le punem la dispoziția utilizatorilor acestui website sunt destinate clienților și utilizatorilor din România. Atragem atenția asupra faptului că orice reprezentare vizuală a aparatelor sau produselor medicale prezentate pe acest site, este doar o imagine și de aceea, culorile, dimensiunile, ambalajul, precum și alte caracteristici pot fi diferite față de realitate din cauza editării materialelor folosite sau a neactualizării informațiilor.

Orice controverse provenind din folosirea acestui website vor fi guvernate de către legea în vigoare din România.

Actualizarea avizului legal

Ne rezervam dreptul de a face completări și modificări la această pagină de Termeni și Condiții fără niciun preaviz către utilizatorii website-ului https://www.kineto-help.ro, iar punerea la curent cu informațiile prezentate este o responsabilitate exclusivă a utilizatorilor.

Copyright 2020 KINETO HELP SRL

Varianta actualizată – marite 2020, KINETO HELP SRL